Algemene voorwaarden

 1. Inschrijving
  1.1 Om u in te schrijven voor een wildplukwandeling kunt u de dag waarop u wilt deelnemen, uw naam, achternaam en uw telefoonnummer mailen naar onderwegmettamara@gmail.com, zodra Onderweg met Tamara u heeft teruggemaild bent u ingeschreven. Als u zich heeft ingeschreven bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden.
  1.2 Bij te weinig aanmeldingen kan een wildplukwandeling geannuleerd worden eventueel zal Onderweg met Tamara vragen om deel te nemen op een van de andere datums.
  1.3 Als de wildplukwandeling waarvoor u zich heeft opgegeven vol zit kan Onderweg met Tamara u op een reserverlijst zetten, u wordt dan gemaild of gebeld als er een plek vrij is gekomen.
  1.4 Onderweg met Tamara behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.

 2. Betaling
  2.1 De wildplukwandelingen kunnen alleen contant worden afgerekend na de wildplukwandeling, de voorkeur gaat uit naar een gepaste betaling.

 3. Annulering
  3.1 Mocht u verhindert zijn dan vraag ik u dit zo snel mogelijk naar mij te mailen, er worden geen kosten in rekening gebracht.
  3.2 Als de Wildplukwandeling niet door kan gaan bijvoorbeeld door weersomstandigheden of andere oorzaken dan wordt er gekeken of deelnemers kunnen aansluiten op een andere dag. Doordat het weer onvoorspelbaar is kan het mogelijk zijn dat Onderweg met Tamara de wildplukwandeling op de dag van de wandeling afzegd. Als dit het geval is zal Onderweg met Tamara rond 8:00 beginnen met het bellen van de deelnemers. Bij andere oorzaken dan het weer neemt Onderweg met Tamara uiteraard zo snel mogelijk contact op met de deelnemers.

 4. Risico en aansprakelijkheid
  4.1 Wandelen door de natuur brengt veel moois met zich mee, maar ook risico’s zoals bijvoorbeeld uitglijden, struikelen of stoten. Uiteraard probeert Onderweg met Tamara risico’s te voorkomen maar bij inschrijving accepteert de deelnemer dat ongelukken kunnen gebeuren zonder dat Onderweg met Tamara schuld treft.
  4.2 Ook materiaalschade aan kleding/accessoires is voor eigen risico voor de deelnemer.
  4.3 Onderweg met Tamara aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen of instructies tijdens de workshop of cursus.

 5. Geheimhouding
  5.1 Er mogen tijdens de wildplukwandeling uiteraard foto’s gemaakt worden, hier wordt ook de tijd voor genomen wanneer deelnemers dat willen. Het is echter niet toegestaan om tijdens de workshop video of audiomateriaal op te nemen tenzij dit in overleg is gegaan met Onderweg met Tamara.

 6. Heeft u een klacht?
  6.1 Onderweg met Tamara hoopt dat u deze met haar deelt tijdens de wildplukwandeling zodat zij in de gelegenheid is om de klacht te verhelpen. Tips zijn uiteraard altijd welkom.