Het groene wandelmonster

Soms vragen mensen weleens of ik nooit bang ben als ik alleen wandel. Veel mensen vinden het een eng idee dat ik alleen het bos in ga. Maar het antwoord is nee, ik ben niet bang. Ik zoek juist ook nog de plekken op waar ik zo weinig mogelijk mensen tegenkom. In plaats van spanning en angst brengt de natuur en rust mij alleen maar ontspanning. Ik voel me veiliger in een bos in mijn eentje dan midden in de drukke stad. Laatst kwam ik zelf het groene wandelmonster tegen, maar ik schrok niet. Ik verbaasde me meer over wat voor prachtige vormen de natuur kan aannemen. Je kunt er altijd ook maar even van genieten, want de natuur ziet er steeds weer anders uit. Geniet van het moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *